klarekijk.nl
KlareKijk

Op avontuur

De workshops van Klare Kijk KunstZin betekenen intuïtief en creatief bezig zijn en na afloop nagenieten van wat de workshop je allemaal aan boodschappen heeft meegegeven. Plus natuurlijk een heel persoonlijk eindresultaat!

Door kunstzinnig en intuïtief werken krijg je zicht op jouw talenten.
Deze workshops staan dan ook voor genieten van ontspannen kunstzinnig bezig zijn en ondertussen wat over jezelf opsteken. Dit doen we op de meest uiteenlopende manieren: schilderen, werken met klei, schrijven, bewegen etc. Alles wat bijdraagt aan een speelse, leerzame wijze om het betreffende thema te ontdekken en exploreren.

Wat drijft jou?
Waar wil je naartoe?
Waar ligt jouw kracht, jouw talent?

Wil jij aan de slag met jouw levensthema's of gewoon een keer een dagdeel lekker spelen? Dat kan met een groep van minimaal 4 tot maximaal 8 personen.
Heb je een groep (vriendinnen, familie, collega's)? Neem dan contact op voor een leuke en inspirerende workshop kunstzinnig werken. Hieronder de workshops die je kunt volgen.

 

THEMA's

Ontmoet je krachtdier

Tijdens deze dagworkshop maak je kennis met jouw krachtdier. Welk dier is dit en wat is zijn boodschap voor jou?

Heldenreis

In deze dagworkshop gaan we aan de slag met je talenten en uitdagingen. Met behulp van o.a. krijt en klei gaan we onze eigen held creëren. Hoe kun je je held inzetten om je uitdagingen aan te gaan?

Ontluiken

Als de lente aanbreekt, komen de kopjes van bloemen weer voorzichtig boven de grond uit. Knoppen breken open en alles komt tot bloei. In een dagdeelworkshop ontdek je wat er in jouw mag ontluiken.

Loslaten

We hebben allemaal wel eens moeite met loslaten: controle loslaten je kinderen loslaten, dingen gewoon laten gebeuren. Tijdens deze dagdeelworkshop gaan we schilderend oefenen in het loslaten. Laat je verrassen door wat er dan zomaar ontstaat!

 

Een dagdeelworkshop kost € 35,- incl. BTW, materialen en koffie/thee

De workshops van een dag kosten € 75,- incl. BTW, materialen en koffie/thee en lunch

 

Wil je met een eigen thema aan de slag. Dat kan altijd. Door middel van individuele coaching of een groepsworkshop. In dat geval maken we een workshop op maat. Neem kontakt op voor meer informatie en de mogelijkheden.