oog voor identiteit

(her)ontdek jezelf

Herma

Herma Egberts is als creatieve duizendpoot én talentcoach de spin in het web van dit verfrissende bureau. Herma is Klare Kijk, Klare Kijk is Herma. Snel, doortastend, transparant en inspirerend. Meer over Herma

Next

Creatie

Een kwart eeuw grafische ervaring, liefde voor fotograferen en illustreren gecombineerd met een flinke dosis intuïtie.
Klare Kijk levert maatwerk in grafisch ontwerp. Voor alle visuele communicatie ben je bij Herma (lid BNO) aan het goede adres. Logo- en huisstijl-ontwerp, verpakkingen, boeken, advertenties, folders, flyers of banieren, niets is onmogelijk. Herma gaat altijd voor maatwerk en is vastbesloten om van elke opdracht een succes te maken.

Educatie

Spelen en leren zijn 2 dingen die elkaar in het onderwijs lijken te bijten. Maar wat over het hoofd wordt gezien is de enorme ontwikkeling die kinderen maken, simpelweg door te spelen.

De zogenoemde 21e eeuwse vaardigheden omvatten competenties als kritisch en creatief denken, probleem oplossen, zelfregulatie en communicatie. Zodra kinderen mogen gaan ontdekken, spelen, met waar hun interesse op dat moment naar uitgaat, zullen ze automatisch weer terugkeren bij dat stukje oerleren en wordt hun intrinsieke motivatie weer aangesproken.

Klare Kijk maakt zich sterk voor vernieuwend onderwijs door het ontwikkelen van lesmateriaal en het geven van trainingen, met name op het gebied van hoogbegaafdheid.

Next

Inspiratie

Zin in kunst, de zin van kunst Kunstzinnig  -  kunst is zinnig!
(Her-)ontdek jezelf door middel van tekenen, schilderen, werken met klei, stem- of lichaamswerk.
Individueel of in groepsverband leren over talent en talentontwikkeling. Alles is mogelijk.
Lees meer over de diverse mogelijkheden van individuele begeleiding d.m.v. coaching, of gezamelijk kunstzinnig werken tijdens een van de inspirerende workshops

Publicatie

Een duidelijke visie, een overtuiging van hoe het anders kan. Onderwijs en hoogbegaafdheid zijn diepe drijfveren die resulteren in educatieve uitgaven zoals het inspirerende Mus&Fret® lespakket. Ook vriendenboek Book of Love is een uitgave van Klare Kijk. Meer weten? Mail de uitgeverij via het formulier onder 'contact'.

Next

Altijd welkom bij Klare Kijk

Meer informatie over het ontwerpbureau, trainingen, workshops, coaching of de producten van Mus & Fret®?
Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Klare Kijk
creatie • inspiratie • educatie

Molenhoek 38, 8421 PH Oldeberkoop
T 0516-451114 / 06-29426977
welkom apestaartje klarekijk punt nl