oog voor identiteit

(her)ontdek jezelf

Herma

Herma Egberts is als creatieve duizendpoot én talentcoach de spin in het web van dit verfrissende bureau. Herma is Klare Kijk, Klare Kijk is Herma. Snel, doortastend, transparant en inspirerend.

Next

Creatie

Een kwart eeuw grafische ervaring, liefde voor fotograferen en illustreren gecombineerd met een flinke dosis intuïtie.
Voor alle visuele communicatie ben je bij Herma (lid BNO) aan het goede adres.
Klare Kijk levert maatwerk in grafisch ontwerp.

Logo- en huisstijlontwerp, advertenties, folders, flyers of banieren, niets is onmogelijk. Ieder visueel medium weet ik in jouw stijl te vormen, zodat jouw bedrijf altijd helder en herkenbaar is.
Voor een breder overzicht van mijn complete portfolio, zie ons Instagram-account.

In de loop van de tijd heb ik veel boeken mogen ontwerpen en vormgeven: ik hou van de grote projecten waarin ik mij kan vastbijten. Met zorg en aandacht probeer ik de wens van de klant om te vormen tot een passende uitgave. Door mijn jarenlange ervaring in de grafische wereld en kennis van het drukproces kom je nooit voor verrassingen te staan en kan ik je optimaal ondersteunen in de vele te maken keuzes.

Ook verpakkingen zijn een andere bijzondere tak van sport binnen het ontwerpwereld. Ook hier heb je te maken met soms rigide eisen waaraan een product moet voldoen. Heerlijke uitdagingen die ik altijd tot volle tevredenheid wil afronden.

Educatie

Vanwege de link met creativiteit ontwerpt Klare Kijk voor TALENTKRACHT® lesmateriaal, ontwikkelt diverse spellen en andere producten die de visie van TALENTKRACHT ondersteunen. Onderwijs met oog voor talentontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en het signaleren van hoogbegaafdheid.

TALENTKRACHT maakt zich sterk voor vernieuwend onderwijs door middel van creativiteit in denken en doen. Onderwijsvernieuwing en talentontwikkeling zijn onderwerpen die ook Klare Kijk onderstreept. Een duidelijke visie, een overtuiging van hoe het anders kan. Hier werk ik graag aan mee.

Next

Inspiratie

Als grafisch ontwerper ben ik op mijn best als ik bedrijven, mijn klanten, mag helpen hun visie en idealen naar boven te halen, en dit visueel te verduidelijken. Creëren is mijn levensadem.
Deze liefde voor creatief inspireert mij dan ook niet alleen in mijn werk, maar ook ben ik graag bezig als kunstenaar. Schilderen, tekenen, collage etc., werken in het platte vlak, maar ook 3dimensionaal werken met klei, speksteen of gemengde technieken... het is allemaal heerlijk om te doen.

Wil je mijn werk bekijken, dan kan dat op mijn persoonlijke website.


Welkom bij Klare Kijk

Meer informatie over het ontwerpbureau, trainingen, workshops, coaching of de educatieve uitgaven?
Neem contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.

Kampweg 4  9331 CE Norg
T 0516-45 11 14
welkom apestaartje klarekijk .nl

Klare Kijk
creatie • inspiratie • educatie